A 62-es út mellett is várhatsz ám dideregve
2019. május 11. írta: Aut.vt.

A 62-es út mellett is várhatsz ám dideregve

Nagy esők jönnek és elindulunk, elmegyünk innen messze, a 62-es út mellett, megállunk szörnyülködve. A Székesfehérvárt Dunaújvárossal összekötő nagyforgalmú főút felújítása befejeződött: burkolatmegerősítés, csomópontok átépítése, Perkáta és Seregélyes elkerülőszakasz, szabadegyházi vasúti felüljáró... csak éppen a buszvárók maradtak meg mementónak.

p1080571_melykutnal.JPG

1. Ez még itt egészen jó állapotú, közel Dunaújvároshoz. Ablaküveg nincs benne, de ezen a környéken - mint mindjárt látni fogjuk - ez a legkevesebb...

p1080570_melykutnal.JPG

2. Ez itt - az Újgalambosi bekötőútnál - már kicsit viseltesebb, átfúj rajta a szél, és szegény kapott egy gellert is az út felől. Hatalmas a kontraszt a tökéletesen kiépített útpályával. (Aki a G-maps-en rákeres, épp traffipaxozó rendőrt láthat itt)

p1080568_perkatanal.JPG

3. Ennek itt Perkáta (Mélykút) közelében már rendesen hiányzik a burkolata a teljes alsó szekcióban. Pad is volt benne valaha, de annak ülőlapját sincs már mihez szegelni.

p1080569_perkatanal2.jpg

4. A fentivel szemben látható ez a darab. Nem életem legjobban sikerült fotója, tekintettel az ellenfényre, de ezen látszik a legjobban, hogy az építmény alatt az aszfaltot és a szegélyt szépen megcsinálták az útfelújításkor, mondhatni méretre hozzáigazították a buszváróhoz, majd visszatették rá a tákolmányt, abban az állapotában, ahogy itt látható.  

 

p1080565_szabadegyhaza_ipartelep.JPG

5. Végül a szokásos kakukktojás: ez itt Szabadegyháza ipartelepnél egy viszonylag fiatal és jó állapotú darab, de ezt meg rettenetesen megülte a kosz. Viszont a nyomasztó ipari környezet ellenére a borostyános háttere kellemesen feldobja.

Ha valaki arra járna, és azt látja, hogy ezek már nem így néznek ki, örömmel olvasnánk...

A bejegyzés trackback címe:

https://autvt.blog.hu/api/trackback/id/tr3614821364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ApaJoe 2019.05.12. 18:32:35

Én elég sűrűn járok ezen az úton, de már az útburkolat sem annyira szuper, mint amikor elkészült. Nagyon hamar elkezdett romlani a burkolat.
süti beállítások módosítása